Om den här sidan

Välkommen till vår hemsida!

Här skriver vi vad vi vet om flyttfirmor och städfirmor.

Målet med hemsidan är att du skall få underlag för att ta bra beslut när du skall köpa tjänster i flyttbranschen och i städbranschen. Båda dessa branscher är som många vet, fyllda med skumma företag som inte håller va de lovar.

Vi som driver den här hemsidan är måna om att konsumenter som handlar i branscherna får vad de betalar för så att inte hela branscherna svartmålas. Det finns många seriösa företag i dessa branscher som verkligen förtjänar att anlitas, det är synd att några svarta får gör att konsumenter skall dra sig för att anlita dessa seriösa företag.

På vår blogg delar med oss av våra insikter som aktiva i dessa branscher och vi hoppas att det vi skriver skall vara till hjälp för er läsare som anlitar städ och flyttfirmor eller som funderar på att göra det. Att köpa en tjänst skall inte vara sammankopplat med att ta en risk, det skall vara självklart att man får det man betalar för!

Om du har några synpunkter eller något du undrar så är du välkommen att skriva till oss. Vi tycker det är kul att du engagerar dig i ämnet och vill gärna höra dina erfarenheter!

https://www.youtube.com/watch?v=AaI6dLLZpVc