Posted on

Ansiktsbehandling i Göteborg för alla hudtyper

Oavsett om du är man eller kvinna, och oavsett vilken hudtyp du har borde du ibland gå på ansiktsbehandling. Det är bra för huden, och det är väldigt avslappnande. Perfekt att göra på helgen eller efter en lång arbetsdag. Du kan även göra en lättare ansiktsbehandling hemma.

Boka ansiktsbehandling i Göteborg

Några gånger om året är det bra att låta proffsen ta hand om dig. Njut av att bli ompysslad. En hudterapeut kan analysera din hud och anpassa behandlingen efter dina behov och önskemål. Vill du gå på ansiktsbehandling i Göteborg finns det många salonger att välja på.

Behandling beroende av hudtyp

En hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter din hudtyp. Har du acne blir du behandlad med produkter som rengör på djupet och balanserar talgproduktionen. För den känsliga huden används milda produkter, och för den torra huden ges det extra mycket fukt.

Tillval till din ansiktsbehandling i Göteborg

För att göra det extra lyxigt kan du lägga till lite extra behandlingar. De flesta salonger erbjuder ansikts- och skalpmassage, brynplock och vaxning av överläpp. Tycker du om att sminka dig kan du fråga om sminktips som passar ditt utseende.

Ansiktsbehandling för män

Som du säkert tänker dig så har ju män precis som kvinnor olika typer av hud. Så även här kommer ansiktsbehandling göteborg att anpassas efter hudtyp. Den största skillnaden ligger i skäggväxten. Åtminstone när det kommer till ansiktsbehandlingar! Din hudterapeut ger skägget en välgörande behandling, och tipsar dig om produkter.

Ansiktsbehandling hemma

Även om det är bra att boka en ansiktsbehandling i Göteborg då och då, kan du så klart hålla lite hemmaspa. Antingen på egen hand eller tillsammans med några goda vänner. Ett tips är att prata med din hudterapeut och göra en hudanalys så du vet vilka produkter du ska använda.

Avkoppling och återhämtning

Ta god tid på dig och gör lite plats åt dig själv. Köp produkter rekommenderade från din hudterapeut, och komplettera med en hemmagjord ansiktsmask. Så får du inte lite pyssel i din spa-kväll också. Du kan hitta många recept på nätet!

Behandlingar för kropp och ansikte

När du går på ansiktsbehandling i Göteborg finns det många andra behandlingar du kan välja till. När du ställer till med hemmaspa kan du passa på att göra ett fotbad med varmt vatten och badsalt, fila och måla naglar och plocka ögonbrynen. Som grädde på moset kan du lyssna till din favoritmusik och doftljus.