Posted on Leave a comment

Populära spel till mobilen 2022

Mobilspel är en underhållningsform som blivit mer och mer populär med nya spel som lanseras dagligen – hitta bettingsidor. Detta har att göra med att de flesta idag har en mobiltelefon som är uppkopplad till internet och kan ladda ner spel och appar. Oavsett om du spelar mobilspel som ett tidsfördriv eller om du är seriös och satsar på en karriär som proffsspelare så kan du läsa om de populäraste spelen just nu.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty är en spelserie går att spela på ett flertal olika spelkonsoler. Spelet växte snabbt i popularitet nTrött man - Spelupplevelse på internetär det lanserades 2019 och blev nedladdat över 250 miljoner gånger första året. Detta är en förstapersonsskjutare som dessutom går att ladda ner och spela helt gratis. Spelet är i krigsmiljö där du spelar mot andra användare via nätet och har som uppgift att försöka eliminera dina motståndare med olika skjutvapen.

Pokémon: GO

Pokémon: GO släpptes under 2016 men finns än idag och har bara blivit bättre med tiden i samband med nya uppdateringar. Spelet är unikt då du använder dig av GPS i mobilen och rör dig på riktiga kartan över landskapet där du befinner dig. Spelet går ut på att fånga små gulliga monster som du sedan kan använda dig av för att tävla mot andra spelare. Om du är duktig så kan du bilda lag och tävla mot andra i kampen om att erövra olika områden på kartan du befinner dig.

Apex Legends: Mobile

Apex Legends är ett spel som även går att spela i andra format och blev snabbt en succé när spelet lanserades i mobilversion. Du spelar i förstapersonsvy där du deltar i matcher. Spelet faller inom kategorin battle royale som är en speltyp där ett flertal spelare startar på en stor bana och kämpar för överlevnad. Det gäller att eliminera dina motståndare och samla på dig vapen och andra tillbehör under matchens gång. Vinner gör den som står som ensam överlevande vid matchens slut.

League of Legends: Wild Rift

Även League of Legends är i grunden ett spel som går att spela på datorn där utvecklarna provade lyckan i mobilvärlden och träffade rätt. Spelet är ett så kallat MOBA, vilket är en spelkategori där två lag om fem spelare vardera tävlar mot varandra på en bana. Varje spelare har hjältar som går att välja mellan och som har olika egenskaper. Lagets huvuduppgift är att besegra motståndarnas huvudbyggnad, vilket resulterar i vinst. För att öka chanserna kan varje spelare förstärka sin hjälte genom att samla guld och sedan köpa utrustning. Spelet går ut på att samarbeta med sina lagkamrater där både kombinationen av hjältar är viktig men även strategier under spelets gång.

Minecraft

Minecraft är ett spel som spelas i sandlådemiljö, vilket innebär att du kan röra dig fritt. När du startar ett spel så genereras en värld helt slumpmässigt, som du kan utforska. Spelet har inga direkta uppdrag utan du kan själv välja vad du vill spendera dina timmar på med allt från att bygga saker, utforska grottor, överleva monsterattacker och även uppfinna saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *