Posted on

Trappstädning & Mattvätt

Med en välstädad trappuppgång och fräscha mattor ges ett gott första intryck. Oavsett om det handlar om i en entré till ett flerbostadshus, en butik eller ett företag. Vi hjälper till att hålla rent för både de som bor i fastigheten, gästerna och kunderna.

Trappstädning

Trappstädning innebär inte bara att golvytan sopas och torkas. Det är en komplett service som håller trappuppgången ren och fin. Exempel:

  • Golvet rengörs
  • Armatur torkas av
  • Glasrutor putsas
  • Sopkorgar töms
  • Anslagstavlor rensas och torkas av
  • Mattor dammsugs och tvättas vid behov

Mattvätt

Heltäckningsmattor, hallmattor eller enkla löslagda mattor? Vi tvättar alla slags mattor, antingen på plats eller genom att ta dem till ett tvätteri. Med effektiva mattvättmaskiner kan tvätt ske i era lokaler varpå mattan kan läggas tillbaka inom kort.

Tvätten anpassas även efter de fläckar eller missfärgningar som mattan fått. Vi rekommenderar inte att man själv försöker ta bort fläckar då det ofta slutar med ett förvärrat problem. Hör med oss så använder vi rätt metod – på rätt fläck.

Vad kostar det?

Vi ger alltid offert med fast pris efter ett besök hos kunden. Kontakta oss så kommer vi gratis till er för att utföra en behovsanalys med en städfirma malmö. Offert skickas sedan dagen efter.

Minska behovet – Spar pengarna

Genom att minimera mängden smuts som dras in kan trappstädningen utföras snabbare och enklare vilket även innebär ett lägre pris. Dessutom kommer mattorna behöva tvättas med längre intervall.

  1. Effektiv entrématta

Precis utanför dörren bör en ”skrapmatta” placeras. En matta som skrapar bort den värsta smutsen redan innan man går in. Innanför dörren placeras sedan en matta som suger upp väta.

  1. Håll trapphuset rent

Håll trapphuset, eller entrén, fri från cyklar, barnvagnar och annat som tar plats. Främst handlar det om brandsäkerhet men det underlättar även städningen betydligt.