Posted on

3 saker du inte visste om flyttfirmor

Många har hört talas om flyttfirmor och man ser hela tiden deras lastbilar fara omkring på stan. Men egentligen så använder man inte deras tjänster speciellt mycket som privatperson. Låt oss säga att man flyttar ungefär tre gånger i livet och det är inte alla som tar hjälp varje gång. Kanske ger man sig på en flytt själv första gången och inser sedan att det kan vara skönt ta hjälp. Men nu tappas fokus, denna artikel ska handla om tre saker du inte visste om flyttfirmor.

Du kan få flyttkartonger

Den absolut största oklarheten, eller snarare okunskapen, kring flyttfirmor är att du kan få flyttkartonger gratis. Det är inte så att flyttfirmor går runt på stan och delar ut dessa på stan för flyttfirma stockholm för kul utan det är en gåva om du använder deras tjänster men gör nedpackning själv. Så, om du står i planerna att anlita en flyttfirma men bara behöver med lastning och transport kan det vara ypperligt av jabe att ringa företaget och fråga efter flyttkartonger. Det kanske låter larvigt men det går åt mycket kartonger i en stor flytt och det kostar även mycket pengar.

De bryr sig om miljön

Hantverkaryrken och andra tjänster likt flyttservice har ett dåligt rykte när det kommer till miljöarbeten och folk tror mest det är medvetna caféer som bryr sig om miljön. Det är fel. En flyttfirma idag bryr sig väldigt mycket i miljön och det är ett perfekt sätt att differentiera sig från andra företag att göra det där extra. När det kommer till miljövänliga saker handlar det om sortering, miljövänliga transporter med flyttfirma stockholm och certifikat som personalen kan utbilda sig och ta. Så, det är något många inte vet om en flyttfirma, de är ofta väldigt miljömedvetna.

Extremt snabba

En sista sak väldigt få personer vet om flyttfirmor är att det jobbar så extremt snabbt och rutinerat. Likt många andra yrken inom flyttfirma stockholm bygger personen som arbetar där en enorm rutin och systematik. Det är något som kan vara bra att veta när det kommer till prissättning, ofta kommer uppgiften gå betydligt snabbare än du tänker dig. Så, för dig blir det billigare. Och smidigare.

För att summera till saker du inte visste om flyttfirmor är det först, att du kan få gratis flyttkartonger om du sköter nedpackning själv. Vidare är de flesta flyttfirmor betydligt mer miljömedvetna och tar ett aktivt ansvar mer än du tror. De finns flera företag som väljer bort motordrivna fordon och sorterar allt avfall. Men, till sist är en flyttfirma också extremt snabb och korrekt när det kommer till att utföra arbetet med en flyttfirma stockholm. Du kommer förstå att det är proffs som lyfter, flyttar och packar ditt bohag.